Maandag 20 november: Jongeren, MBO, werkgelegenheid!

Graag uw aanmelding ivm beperkte hoeveelheid plaatsen en hoge opkomst

Maandagavond 20 november gaan we met top gasten de discussie aan over MBO, jongeren en werkgelegenheid. Naast Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul mogen we ook deze avond Wethouder Vliegenthart en Laura Polder, MBO-docent van het jaar ontvangen als onze gasten! Samen met MBO-jongeren, het UWV  en de JS gaan we het gesprek aan over het MBO, jongeren en werkgelegenheid.

“Amsterdamse Werkgevers halen hun neus op voor MBO”, zo kopte het parool maandag 16 oktober. Uit het rapportage van het UWV van Groot Amsterdam, kwam naar voren dat werkgelegenheid voor bepaalde groepen sterk onder druk staat. De tweedeling in Amsterdam neemt daardoor toe.

Uiteraard hebben we ook het UWV uitgenodigd: hoe zit het nu precies?

Met landelijke en Amsterdamse politici, afgevaardigden van werkgeversorganisaties en natuurlijk het MBO en de jongeren zelf, zullen we deze avond de problemen op een rij zetten en oplossingen gaan inventariseren.

Over de avond: maandagavond 20 november

De avond zal worden gehouden in het Badhuistheater op het Boerhaaveplein 28, vanaf 20:00 uur. De gespreksleiding van de avond zal liggen in handen van Tanja Jadnanansing, voormalig lid Tweede Kamer, en nu zelf ook werkzaam op het Albeda College.

 • Vanwege de hoge te verwachten opkomst, en beperkt aantal plaatsen willen we vragen of u zich hier wilt aanmelden!

Volledige line-up:

 • Kirsten van den Hul, lid Tweede Kamer PvdA
 • Arjan Vliegenthart, Wethouder, Werk, Inkomen, Participatie
 • Sofyan Mbarki, Gemeenteraad PvdA
 • Dionne Abdoelhafiezkhan, IZI-solutions, Black Achievement Award 2016
 • Elijah Alvarez, MBO-student
 • Lars Bastmeijer, voorzitter Studentenraad ROC van Amsterdam
 • Yannick Bult, Landelijk bestuur JS
 • Ton Druijf, Regiomanager UWV Groot-Amsterdam
 • Coen Pots, vml MBO-docent en auteur
 • Laura Polder, MBO-docent van het jaar
 • Thomas von der Dunk, columnist, publicist
 • Tanja Jadnanansing, gespreksleider
facebooktwittergoogle_plusredditlinkedin

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *