Column Thomas von der Dunk: Discriminatie

Thomas von der Dunk sprak afgelopen maandag 7 maart zijn nieuwste column uit, thema: discriminatie.

Thomas11janklein hoe ver reikt artikel 1 van de Grondwet? U weet wel: het artikel dat discriminatie verbiedt, discriminatie op grond van ras, sexe, geloof en nog een aantal dingen. Het was het artikel dat Pim Fortuyn ooit ter discussie wilde stellen en hem vervolgens zijn lijsttrekkerschap bij LeefbaarNederland kostte, een van de talrijke voorbijgaande partijprojecten van Jan Nagel voordat hij met de creatie van de zoveelste ouderenpartij zijn eigen bejaardendom tot beslissend beleidscriterium verhief.

Lees de gehele column hier>>

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedin

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *