Column Thomas Von der Dunk: Erfpacht

Thomas von der Dunk hield afgelopen maandag 8 februari zijn nieuwste column.

Thomas11janklein

tot 2014 zijn we er in deze stad altijd redelijk in geslaagd om een hoop achterhaalde modieuze neoliberale flauwekul, waarvan de houdbaarheidsdatum feitelijk al voor het uitbreken van de kredietcrisis in 2008 verstreken was, maar de onzinnigheid nadien toch echt aan iedereen met een minimum aan intelligentie duidelijk geworden had moeten zijn, buiten de deur te houden. Ik denk bijvoorbeeld aan de lang door Haagse dictaten dreigende verkwanseling op de markt van het Gemeentelijk Vervoerbedrijf. Het is echter de vraag of dat in de huidige politieke constellatie, waar de SP haar linkse inborst heeft verkocht om twee stoeltjes aan de collegetafel te mogen bezetten, nog steeds mogelijk is.

 

Lees de hele column hier >>

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedin

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *