Nieuw: columns

Thomas von der Dunk hield afgelopen 11 januari zijn nieuwste column.

Beste aanwezigen,

Thomas11jankleinals ik bedrijfsleider was, of politicus – en dat komt volgens de thans dominante neoliberale opvattingen ongeveer op het zelfde neer, zoals Mark Rutte dagelijks illustreert – dan zou ik in deze eerste column van het nieuwe jaar, aan het begin van het Nederlandse EU-voorzitterschap, reppen van de ‘onzekere tijden’, waarin ‘de ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen’, van de ‘kansen en uitdagingen’ die vóór ons en van de ‘bewogen jaren’ die achter ons liggen, waardoor het mij ‘zonder jullie inzet niet was gelukt’ om hier vanavond aanwezig te zijn.

Dat zal ik echter niet doen… Lees de hele column hier >>

facebooktwittergoogle_plusredditlinkedin
Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *